Barry Callebaut Čokoláda mléčná 33,6% 400g

Kód: 4-BCCM-400
141 Kč 35,30 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
25.10.2021
Mléčná čokoláda od Barry Callebaut ve formě peciček má vyváženou kakaovou a mléčnou chuť s karamelovými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení či na výrobu zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda mléčná 33,6% 400g

Tvořte s tímto mistrem kakaa, mléka a karamelu.

Hledáte-li slavnou mléčnou čokoládu, která se těší oblibě kuchařů po celém světě, pak je recept č. 823 pro vás tím pravým. Představte si hlubokou, teplou barvu, jemný kakaový základ a sladké, karamelové tóny, které jí příjemně završí.

Tato oblíbená čokoláda má bohatou chuť a skvělou zpracovatelnost. Kombinujte ji s širokou škálou výrazných kořenitých, ovocných, mléčných a likérových tónů. Její univerzální tekutost je výborná pro různá použití



S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.



Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.



Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: mléko, sója

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby, mléko
  • Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2356/563
Bílkoviny (g) 7
Tuky (g) 36,2
Z toho nasycené mastné k. (g) 21,8
Mononasyc. mastné kyseliny (g) 11,5
Polynenasyc. mastné kyseliny (g) 1,1
Sacharidy (g) 50,9
Z toho cukry (g) 49,9
Vláknina (g) 2,1
Sůl (g) 0,21
Vápník (mg) 206,3
Železo (mg) 3,43
Fosfor (mg) 210,4
Selen (µg) 4,14
Hořčík (mg) 44,6
Draslík (mg) 411,7
Cholesterol (mg) 21,7

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.