Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g

Kód: 4-CCEH-400
172 Kč 43 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
2.11.2021
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě peciček má intenzivně kakaovou hořkou a praženou chuť s ovocnými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g

Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?

Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.

Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.



S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.



Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.



Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
  • Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2259/540
Bílkoviny (g) 8,8
Tuky (g) 38,9
Z toho nasycené mastné k. (g) 23,3
Mononasyc. mastné kyseliny (g) 12,6
Polynenasyc. mastné kyseliny (g) 1,3
Sacharidy (g) 30,8
Z toho cukry (g) 26,3
Vláknina (g) 14
Vápník (mg) 48,9
Železo (mg) 20,89
Fosfor (mg) 280,7
Selen (µg) 6,07
Hořčík (mg) 177,2
Draslík (mg) 783,9

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
L Avatar autora | 1.9.2021
Naprosto luxusní čokoláda! Cvočky jsou sice velké ale nevadí, chuť je výborná. Doporučuji!
5
JJ Avatar autora | 14.5.2021
Luxusní čokoláda, právem označena jako jedna z nejlepších.

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.