Barry Callebaut Čokoláda hořká 54,5% 400g

Kód: 4-BCCH-400
149 Kč 37,30 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
20.10.2021
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě peciček má bohatou kakaovou chuť, která je vyvážená jemnou chutí ovocných tónů. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu pralinek či zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda hořká 54,5% 400g

Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.

Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.

Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.



S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons



Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.



Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
  • Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2307/551
Bílkoviny (g) 5,1
Tuky (g) 36,6
Z toho nasycené mastné k. (g) 21,9
Mononasyc. mastné kyseliny (g) 11,9
Polynenasyc. mastné kyseliny (g) 1,2
Sacharidy (g) 45,8
Z toho cukry (g) 43,1
Vláknina (g) 8,1
Sůl (g) 0,01
Vápník (mg) 28,5
Železo (mg) 12,66
Fosfor (mg) 162,6
Selen (µg) 3,98
Hořčík (mg) 102,6
Draslík (mg) 476,3

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.