Barry Callebaut Čokoláda bílá 28% 2,5kg

Kód: 4-BCCB-8/2500
797 Kč 318,80 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
22.6.2021

Bílá čokoláda od Barry Callebaut v peckách má smetanovo-mléčnou chuť s vanilkovými a karamelovými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek.

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda bílá 28% 2,5kg

Nechte se unést touto nejvěhlasnější bílou čokoládou!

Recept č. W2 je další z původních receptur Octaafa Callebauta, která se stala nejoblíbenější čokoládou mnoha mistrů cukrářů. Tato čokoláda je ryze belgická, protože se vyrábí zejména z mléka krav pasoucích se na belgických pastvinách a z místní cukrové třtiny.
Má příjemnou chuť s výraznými mléčnými, smetanovými, karamelovými a vanilkovými tóny, které jsou dokonale vyvážené. W2 lze kombinovat se širokou škálou surovin a příchutí: od sladkých po hořké, od koření po bylinky a od ovoce až po pivo.
Díky její střední tekutosti jde o univerzální čokoládu. Používá se do čokoládových tabulek nebo dutých figurek a vždy vás překvapí svým krásným hedvábným leskem a elegantní texturou. Můžete se na ni zcela spolehnout při dochucování mousse, crèmes, zmrzlin, nápojů a polev.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: mléko, sója.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota  2379 kJ/ 569 kcal
Bílkoviny  6 g
Tuky  35,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny   21,6 g
Mononenasycené mastné kyseliny  11,4 g
Polynenasycené mastné kyseliny  1,1 g
Trans mastné kyseliny  0,4 g
Sacharidy  55,3 g
Z toho cukry  54,9 g
Sůl  0,21 g
Vápník  209,5 mg
Železo  0,25 mg
Fosfor  177,9 mg
Selen  3,29 μg
Hořčík  19,5 mg
Draslík  305,9 mg
Cholesterol  22,8 mg

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády na vaření
Hmotnost: 2.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.